Programma VOS

Voeding, Optimaal, Scoren

Een training waarbij je leert zuiver te testen welke voeding jouw lichaam op welk moment nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Je leert zuiver te testen welke voeding jouw lichaam nodig heeft en welke voeding niet goed voor jou is. Er zijn zoveel meningen, methodes, diëten, ideeën over voeding, maar hoe bepaal je nou wat specifiek jouw lichaam nodig heeft? Tijdens Programma VOS leer je bij deze informatie te komen. Door hiernaar te luisteren en te handelen verbetert jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid aanzienlijk.

Hoe heerlijk zou het zijn?

Stel je eens voor dat jij jouw voeding -eten en drinken- kunt gaan bepalen op basis van de vraag van jouw lichaam. We hebben namelijk geen dieet of boek nodig dat ons vertelt wat we moeten eten en wanneer. Ons onderbewuste weet precies wat we nodig hebben. En niemand anders dan jij weet het beste welke voeding jouw lichaam wil ontvangen.

Vertrouwen is de key

Meestal zijn we ons ervan bewust dat we beter voor ons lichaam zouden kunnen zorgen en dat dit positieve effecten zou hebben op onze gezondheid. We zouden daardoor meer vitaal en energiek zijn, meer vertrouwen hebben en onze intuïtie beter kunnen gebruiken. Waarom doen we dit dan niet?

Wat jij nodig hebt zijn praktische handvatten om te kunnen luisteren naar jouw lichaam en te kunnen begrijpen wanneer jij jezelf tegenwerkt zodat je dit makkelijker kan veranderen. 

Wat gaan we precies doen?

Tijdens Programma VOS leer ik jou hoe je bij de wijsheid van jouw lichaam kunt komen. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan op het gebied van voeding in relatie tot jouw lichaam.

Alles is energie en heeft een trillingsfrequentie, ook voedingsproducten. Daarom leer je te werken met gereedschap dat je toegang geeft tot die trillingen. Je leert de trillingen te vertalen. Bovendien haal ik persoonlijke blokkades weg en doe je met de groep bepaalde oefeningen om ervoor te zorgen dat je testen zuiver wordt. 

Het is een mooi, krachtig en verrijkend programma en ik ben heel blij dat ik mijn kennis en vaardigheden over voeding via dit programma kan doorgeven. 

Is dit wel iets voor mij?

Het maakt niet uit waar jij nu staat ten opzichte van je lichaam of van voeding. Sommige mensen willen van een bepaalde allergie af, anderen willen slanker worden of een marathon rennen. Soms wil iemand simpelweg meer energie, of meer zelfvertrouwen of vrijheid ervaren in het leven en ontdekken hoe voeding hierin kan bijdragen. Je leert de juiste voeding tot je te nemen afhankelijk van je aanleg en wat je van het leven verlangt.

Agenda

Neem contact op voor de beschikbare data.

Het programma bestaat uit 1 trainingsdag (van 10:00-18:00 uur) en 5 weken coaching (individueel).

De kosten bedragen €380,- incl btw in groepsverband en €550,- incl btw individueel.

Aanvullend

Mocht er uit ons eerste gesprek (gratis intake) blijken dat er sprake is van chronische klachten of klachten die vanuit een virus of bacterie (vage klachten) zijn ontstaan, dan kan het zijn dat ik je iets anders adviseer voordat je Programma VOS gaat doen.

Het is ook mogelijk om in aanvulling op Programma VOS de verzorging van je huid mee te nemen. Indien gewenst informeer ik je daar graag over.