Chakra balans massage

Diepe zuivering van de energie centra’s om heling en harmonie te bevorderen en je intuïtie te versterken.

De chakra balans massage is een uitzonderlijke massage. Deze massage maakt gebruik van het gegeven dat wij meerdere lichamen hebben; een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam. Wanneer deze lichamen met elkaar samenwerken kun je een dieper niveau van harmonie bereiken. 

Het chakra systeem

Chakra’s zijn energiecentra gelegen in het gebied van de wervelkolom van het stuitje tot aan de kruin, daar waar de fysieke, mentale, emotionele en spirituele energieën aan gelinkt zijn. Ze komen hier samen en vertakken zich hier vandaan. Als de centra onderling in balans zijn heeft dat een positief effect op ons hele zijn. We zijn dan in staat om vanuit onze Ware Bron te handelen en écht te genieten van het leven met een sterker ontwikkelde intuïtie. 

Hoe ga ik te werk?

De chakra’s worden eerst op de rug gemasseerd in een spiraal draaiende beweging op het lichaam. Vervolgens werk ik aan de voorkant en ik eindig bij het gezicht. Tijdens de chakra balans massage maak ik gebruik van de Aura-Soma Equilibrium oliën, kristallen en pomanders (49 kruiden extracten en essentiële oliën van Aura-Soma). De massage heeft voor elke klant een eigen specifieke uitwerking, ervaring en waarde. De behandeling duurt 2 uur en vindt plaats in mijn praktijk De Ware Bron in Lochem. De kosten voor een behandeling bedragen €121,- incl btw. Als je interesse hebt kan je mij bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier.