Re-do, Re-lease, Re-birth

De Re-do, Re-lease, Re-birth training is ontworpen om de emotionele last van cruciale gebeurtenissen uit het verleden te transformeren.

Bij De Ware Bron draait het om toegang te krijgen tot de kennis die we allemaal al hebben, maar waar we met onze ratio niet bij kunnen. De Re-do, Re-lease, Re-birth training is ontworpen om de emotionele last van cruciale gebeurtenissen uit het verleden te transformeren.

Het programma duurt in totaal tien dagen. Op de eerste dag krijg je een uitgebreide training waarin je vertrouwd wordt gemaakt met de opzet en de doelen van het programma. De daaropvolgende negen dagen zijn gewijd aan coaching en zijn onderverdeeld in drie fases: Re-do, Re-lease en Re-birth. Deze coachingdagen zijn geïntegreerd in je dagelijkse leven, zodat je de nieuwe inzichten en vaardigheden direct kunt toepassen in je eigen omgeving.

Deelname aan dit programma biedt je een unieke kans om een diep gevoel van vrijheid te ervaren. Door schoon schip te maken en duidelijk te krijgen waar je echt in wilt investeren, creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Dit proces helpt je om met een heldere geest te beslissen wat voor jou van waarde is, en zorgt ervoor dat je je leven kunt richten op wat werkelijk belangrijk is.

Daarnaast zul je merken dat je intuïtieve wijsheid vergroot wordt. Wanneer je leert om je ego los te laten, groeit automatisch je vertrouwen in jezelf en in je beslissingen. Dit innerlijke vertrouwen vormt de basis voor het maken van keuzes die echt resoneren met wie je bent en wat je wilt bereiken.

Het programma biedt ook volop kansen voor groei, zowel persoonlijk als professioneel. Zonder de belemmeringen van het verleden kunnen je vaardigheden zich beter ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om te ontdekken wat je potentieel is en hoe je dat volledig kunt benutten.

Ten slotte zorgt het programma voor empowerment. Je krijgt tools en technieken aangereikt waarmee je zelfverzekerd en doelgericht je pad kunt kiezen. Deze vaardigheden stellen je in staat om vol vertrouwen je doelen na te streven en je leven vorm te geven op een manier die voor jou het beste werkt. Met deze krachtige hulpmiddelen in handen, ben je in staat om je eigen koers te bepalen en je ambities waar te maken.

Wat kan je verwachten? 

Re-do:

Herken en reproduceer positieve kwaliteiten en zet ze om in krachtige leerervaringen. Tijdens de eerste drie dagen richten we ons op het cultiveren van nieuwe, positieve gewoonten om de basis te leggen voor blijvende verandering.

𝗥𝗲-𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲:

Laat oude pijnen en blokkades los die je vooruitgang belemmeren. Door middel van meditatie en praktische oefeningen doorbreek je oude patronen en bevrijd je jezelf van de beperkende invloed van het verleden. Deze fase geeft je drie dagen de tijd om diepgewortelde kwesties aan te pakken en op te lossen.

𝗥𝗲-𝗯𝗶𝗿𝘁𝗵: 

In de laatste drie dagen opent zich een nieuwe realiteit. Je werkt toe naar het ontdekken van je ware drijfveer. Op dag 10 heb je een duidelijk begrip van jouw essentie, zonder terug te willen keren in oude, ongewenste patronen. In deze fase draait het om het omarmen van een nieuwe toekomst, los van diep verstopte ballast. Je leeft dan vanuit een ‘schone’ ruimte en kan jouw potentieel helemaal tot zijn recht komen. 

Aankomende sessies:

  • 27 juli (vol)
  • 29 september

Elke groep is beperkt tot 5 deelnemers om een persoonlijke en intieme ervaring te garanderen. Daarnaast rapporteer je elke dag je ervaringen aan de trainers op de topics waar aandacht aan gegeven wordt.

Kosten: €399,- dit is inclusief essentiële producten.

We kijken ernaar uit om deze prachtige transformerende reis met jou te beginnen


“Yeahh, ik ben nu 7 dagen verder en de laatste 3 dagen waren weer heel speciaal.”

lees meer

— Annemieke de Vos

“Wat een bijzondere training was dit!”

lees meer

— Annie Steengracht