VOS-Sunrise

Schoonheidsprogramma Sunrise

Een simpel, effectief programma waarbij je huid gaat stralen!

Heb jij het idee dat jouw huid wel wat extra aandacht kan gebruiken? Omdat je een onrustige huid hebt of misschien omdat je een droge huid hebt? 

Dat is niet zo gek. Onze huid staat namelijk bloot aan ontzettend veel invloeden van buitenaf. Straling, weer, wind, ga zo maar door. Vooral ons gezicht, nek en hals hebben hieronder te lijden. 

De huid van binnenuit

Sunrise is een huidverzorgings programma waarmee jouw huid in goede conditie komt en blijft. Door te leren te testen welke voeding voor jouw huid het beste is, aangevuld met natuurlijke producten, zal je huid merkbaar gezond en elastisch worden.

De producten waarmee ik werk zijn volledig biologisch en gemaakt van biodynamische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat ons energetisch systeem gemakkelijker wordt gereinigd, opgefrist en versterkt met de krachten van moeder natuur.  Denk maar aan de natuurlijke krachten van kleur, planten en kristalenergie.

Wat gaan we doen?

In de eerste week krijg je een makkelijk te volgen maar wel specifiek voedingsprogramma voor het reinigen van binnenuit. Ook ga je je huid verzorgen en voeden met onder andere verschillende Aura-Soma producten. Na week 1 krijg je een vast programma voor de producten op de huid. Vanaf week 2 bepaal jij zelf je voeding via de methode van Programma Vos – deze training is inbegrepen.

Kosten: €600,- incl btw.

Dit bedrag is inclusief de AURA-SOMA® producten voor de gezichtsverzorging en de tools voor Programma VOS met 5 weken coaching.

Heb je programma VOS al gedaan dan kost het huid programma €245,- incl btw.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek geef ik je graag advies over wat voor jou de beste stap is. Dit gesprek kun je gratis en zonder verdere verplichtingen aanvragen via het contactformulier.


Lees hier de testimonial van Annie