Iris van der Poll

Doordat lieve Nanneke mij vroeg om een review te schrijven zag ik opeens heel helder wat de resultaten waren van haar programma VOS @dewarebron

Ik voel mij zo ontzettend dankbaar dat ik dit programma aan mijzelf cadeau heb gedaan en ik wilde mijn resultaten even delen, want ik gun dit iedereen. Want als ik ontspannen ben, is mijn omgeving dat ook.

• Ik voel mij gezond en ik zie er ook gezond uit. Voorheen had ik veel last van gewichtschommelingen en energieschommelingen.

• Ik heb zo ontzettend veel energie

• Ik herstel velen malen sneller van ziekte of klachten.

• Waar ik eerst last had van gluten, ervaar ik daar geen effect meer van.

• ik sta in verbinding met wat het nou precies is wat ik onbewust wel weet wat ik nodig heb

• Ik heb op een ontspannen manier geen cravings naar eten, wat mij op dat moment niet dient, meer. Ook de chocolade kan ik tijdens mijn ongesteldheid laten liggen.

• Ik heb rust, want ik hoef nooit meer te bedenken wat ik nou ga eten door de dag heen.

• Een beetje een ander soort resultaat, maar ik merk ook dat dieren heel erg naar mij toetrekken wanneer ik het programma volg.

De mensen die mij al heeel lang kennen weten hoe ik er aan toe was vroeger. Elke 2 weken lag ik met koorts in bed, veel buikpijn en alles was lastig. Enfin, ik heb al veel stappen genomen, gestopt met gluten eten en een behandeling voor het voorstadium van baarmoederhalskanker gehad. Een paar maanden geleden ervaarde ik echter nog wel dingen waar ik aan wilde werken, zoals gewichts- en energieschommelingen en langzaam herstel van bijvoorbeeld Corona.

Ik was niet meteen om toen ik van het programma hoorde, toen mama thuis kwam was ik veeeet skeptisch. Echter zag ik dat zij belachelijk snel herstelde na corona besmetting, 4 dagen, waar ik nog ruim 3 weken klachten van ervaarde.

Dus ik ben in het diepe gesprongen en er was geen betere keuze. Als ik ook opensta om het anders te proberen (zoals voeding eten wat ik normaal eigenlijk niet zo lekker vind zoals een hele week vis), merk ik dat mijn lichaam er mega veel behoefte aan heeft. Ik kan met nog meer vrijheid en plezier door het leven gaan. Dankjewel lieve Nanneke❤