Annie Steengracht

Mijn naam is Annie (50). Met mijn man en zoon van 9 wonen wij in het buitengebied van Driebergen. Ik deed het programma Vos in mei 2020. Ik ben het programma gaan volgen uit nieuwsgierigheid en om nieuwe kennis op te doen. Voeding vind ik heel boeiend en interessant om mee bezig te zijn. En om nu te ervaren dat je kunt meten waar je lichaam behoefte aan heeft is echt geweldig en een openbaring. Het heerlijkste vind ik dat je nog zoetigheid mag eten want dat is toch echt iets waar ik dol op ben.

Mijn doel wat ik stelde was om slanker te worden en te blijven. In het begin at ik veel meer dan ik gewend was. En toch viel ik af. Inmiddels meet ik ook de hoeveelheden die mijn lichaam nodig heeft. Ook merkte ik dat ik veel eerder wakker word dan daarvoor en ik ben heel uitgerust.

Het kostte wat tijd om mijn draai te vinden, inmiddels eten wij allemaal precies hetzelfde en geef ik er een draai aan voor de mannen. Mijn zoon vindt het heel interessant dat ik meet met mijn ketting en vraagt mij vaak of ik even wil meten voor hem.

Het mooie aan het programma vind ik ook dat er ten aller tijden hulp kunt vragen en info wordt gedeeld. Door zowel Nanneke als door de teamleden.