Willeke Bogerman

Ik kwam bij Nanneke toen mijn lichamelijke conditie al een aantal jaren niet goed was. Steeds vermoeider, vaker heftige hoofdpijn en mijn nachtrust was ook erg slecht door het enorme nachtzweten. Ik voelde mij zwak en erg moe.

Ik hoorde van Nanneke haar programma en voelde dat ik hier iets mee moest doen.

Na contact met Nanneke kreeg ik het programma voor de eerste twee weken toegestuurd. Vervolgens na die weken weer een ander programma voor de weken daarna en zo volgde de ene vorm na de andere vorm zich qua dieet voor die periode.

Soms was ik erg blij met wat ik ging eten en soms voelde ik weerstand maar ik begon toch met dat wat op het programma stond.

De eerste dagen moest ik de ene keer wat meer dan de andere, wennen aan mijn nieuwe eten en dagindeling. Als ik echt heftig reageerde liet ik dat aan Nanneke weten en zij begeleidde mij dan in het zoeken naar een vorm die voor mij klopte en waar ik goed mee verder kon.

Soms reageerde mijn lichaam en soms reageerde mijn psyche, voor beide reacties nam Nanneke de tijd om dat te bekijken.

Ik voelde al snel dat ik meer energie kreeg, ongelofelijk, ik kon het bijna niet geloven na al die jaren. Doordat ik mij al best snel beter ging voelen had ik ook de inzet om mij heel goed aan het programma te houden en zag enorme veranderingen.

Mijn hoofdpijn kwam maar heel af en toe en het nachtzweten was ook bijna weg, alleen nog maar op de momenten dat het duidelijk met mijn menstruatie te maken had.

Echt minimaal en zeker vergeleken de jaren daarvoor!

Op dit moment ben ik al een tijdje gestopt met het programma maar ik eet nog steeds veel dingen wat op het menu stond. Omdat ik nu heel goed kan voelen aan mijn lichaam wat het beste is om te eten op dat moment, voel ik mij vrij in mijn keuzes.

Ik heb geleerd en neem daardoor een andere keuze, een keuze waar mijn lichaam zich goed bij voelt, dat gaat automatisch!

Soms maak ik wel eens een misser of is er een verjaardag en maak ik andere keuzes….geen probleem, de dag daarna pak ik zo de draad weer op en val ik niet meer terug.

Ik voel mijn nu veel energieker dan voorheen, ik ben zelfs wat kilo’s afgevallen, en heb eigenlijk nooit meer hoofdpijn.

Ik ben echt enorm veranderd door het programma en ben dankbaar dat ik dit kon en mocht doen.

Door de lieve en betrokken begeleiding van Nanneke voelde ik mij erg gesteund en was het een mooie “voedings”reis om gemaakt te hebben. Op allerlei vlakken, lichamelijk, emotioneel maar ook spiritueel.

Ik ben weer terug bij mijzelf, met dank aan Nanneke en haar programma!

 

Liefs, Willeke