Ton Gombault

Hier is een kort verslag van de training die ik bij jou met Anky heb gevolgd.
Er is niets mis met mij, maar ik weet wel dat er een aantal dingen doe of eet die niet goed voor me zijn.
Mijn vrouw Anky heeft Spierreuma en is er van overtuigd dat ze dit heeft gekregen omdat ze niet goed naar haar lichaam heeft geluisterd. Dit in combinatie met een stoere sterke Friese vrouw die altijd haar mannetje staat heeft geleid tot een soort van over belasting van haar systeem. Ik mocht mee als haar chauffeur (aangezien 2 uur rijden teveel van het goede zou zijn).

Genoeg over Anky. Wat heb ik uit mijn cursus gehaald en hoe heb ik hem ervaren? Na het voorstellings rondje en wat verwacht je van de cursus en wat wil jij kregen we les om te kunnen testen wat goed en slecht is voor je is. Dit hoeft niet voor iedereen hetzelfde te zijn. Het is wel zo dat een aantal stoffen voor niemand goed test.

Wat ik zeker uit de cursus heb gehaald is dat het tijdstip en de volgorde dat je iets eet van belang is. Als ik bijvoorbeeld koffie test is dit vaak als neutraal (niet goed maar ook niet slecht) behalve als je het na het eten drinkt, dan test hij altijd af (niet drinken, dan is het niet goed voor je).

Water drinken voordat je gaat ontbijten, lunchen en avondeten is niet alleen lekker je hebt daardoor ook veel minder nodig. Ik ben 8 Kg lichter en snoep minder als voor de cursus.

Achteraf ben ik erg blij dat ik het samen met Anky deze cursus heb gedaan. Ik snap nu wat ze doet en waarom.

Door mijn tante Puck en oom Peter weet ik wat touch for health inhoudt, en dat er veel meer tussen hemel en aarde is als wat we kunnen waarnemen. Dit is precies de reden dat ik iedereen deze training cursus kan aanraden. De investering van een dag is goed voor jezelf maar ook voor je omgeving en de mensen waar je van houdt.

Als je meer wilt weten over wat er op zo’n dag gebeurd mag je me altijd bellen.

Met vriendelijke groet,
Ton Gombault
0628287066v