Julia Sullivan

Julia Sullivan deelt graag met ons hoe de VOS-Exclusief training haar dient in haar drukke bestaan en hoe ze de tools dagelijks toepast ;

“Als ZZPer komt er veel op je af, zeker als je wilt groeien. In de periode dat ik de VOS exclusief deed was ik veel balletjes in de lucht aan het houden naast het geven van trainingen: het up-to-date houden van mijn nieuwe website; de social media rondom mijn boek, en ondertussen was ik me aan het voorbereiden op mijn eerste keynote speech op een grote tech conferentie. Dat was uitdagend en spannend, en als ik niet uitkeek kon ik daar veel te veel tijd aan spenderen.
Er was altijd meer te doen dan ik aankon in de tijd, en in je eentje is je niet altijd duidelijk of je tijd in het juiste investeert. Soms probeerde ik alles te doen, wat een heel onbevredigend en gestrest gevoel gaf. Ik deed de VOS Exclusief training omdat ik meer rust en vertrouwen zocht rondom mijn keuzes, en dat vond ik.
Het was alsof ik een sparringpartner kreeg die mij elke week duidelijkheid gaf waar ik aandacht aan moest geven. Een week werd het bijvoorbeeld helder dat mijn website aandacht nodig had. En toen ik dat ging onderzoeken werd het me meteen duidelijk wat het was en wat ik moest doen. Dat gaf helderheid en rust. De volgende week testte ik dat ik moest kijken naar de tekst van mijn speech, en een bepaalde punt duidelijker moest maken. Ik kon zelfs achterhalen welke punt het was. Door dit te kunnen kreeg ik een diepe vertrouwen in de prioriteiten die ik stel, en dat voelt krachtig en ontspannen.   
XXX Juuls “