Hella Hintzen

Vanaf mijn twaalfde had ik iedere week een paar dagen behoorlijk last van migraine. Na de overgang kreeg het een andere maar niet minder vervelende vorm. Behalve medicijnen heeft niets me hierin kunnen helpen.

Via via hoorde ik over Nanneke. Ik was bereid om helemaal open het programma in te gaan dat Nanneke aanbood. Dit programma was gericht op de schildklier(hormonen) in combinatie met voeding. Er van uit gaande dat alles energie is, ook de dingen die je tot je neemt. Voor iedereen is een ander evenwicht in voeding belangrijk.

Hier heeft Nanneke me bij geholpen. Het vinden van mijn persoonlijke balans. Het heeft een aantal maanden geduurd, en ik vond het niet altijd makkelijk, omdat het veranderen van gewoontes niet gemakkelijk is. Het raakte aan mijn hele voedingspatroon, maar ook aan mijn sociale omgeving.

Ik durfde bijna niet te geloven dat mijn migraine na een tijdje wegbleef. Maar het wegblijven van de pijn en me energieker voelen was mijn motivator om door te gaan.

Ook mijn nachtslaap is langer en beter geworden (met minder heftige dromen). Al jaren werd ik wakker rond 4uur/5uur van de hoofdpijn. Deze klacht leek ook migraine (het werd 1 pot nat) maar hoe minder klachten je hebt des te duidelijker de klachten worden 🤭

Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat ik met het programma van Nanneke begon. De migraine is weg gebleven, ik heb helemaal mijn eigen weg gevonden en tevreden met mijn nieuwe voedingspatroon. En mijn slaap is zeker verbeterd, ik word niet steeds meer wakker ‘s nachts waardoor de nachten langer zijn en als ik geen ochtend hoofdpijn heb slaap ik goed en voel ik me uitgerust.

Na deze maanden heb ik bij Nanneke ook het VOS programma gevolgd, waarbij ik zelf heb geleerd om te kijken welke voeding bij mij past.

Ik gebruik geen medicijnen meer tegen migraine, ga blijer en energieker door het leven, het voelt alsof ik er extra tijd bij heb gekregen.