Zuivering van het lichaam

Zuivering van het afweersysteem

Diverse voedingsprogramma’s op maat en met een specifiek doel.

Met dit programma kijk ik verder dan alleen symptoombestrijding, daarom zit er ook coaching bij. Want als ik dit niet zou doen dan zouden mijn cliënten binnen de kortste keren hun klacht weer terug krijgen en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Hierbij een klein stukje achtergrond, zodat je alvast een idee krijgt van de richting van mijn coaching.  

Intern of extern? 

De gezondheid, ons lichaam, kan zowel intern als extern worden ‘aangevallen’. Extern betekent dat organismen van buitenaf binnendringen en klachten veroorzaken. Een goed voorbeeld is het herpesvirus. Zelfs na infectie blijft het latent in het lichaam aanwezig en kan betrokken zijn bij het ontstaan van andere vervelende aandoeningen. [https://nl.qaz.wiki/wiki/Herpesviridae] 

Chronische klachten daarentegen zijn van oorsprong vaak intern ontstaan. Ons lichaam heeft ze zelf gecreëerd. Hier is stress een goed voorbeeld van. Een negatieve mentale overtuiging kan een behoorlijke impact hebben op onze gezondheid. Ons systeem gaat uit balans waardoor de raarste klachten kunnen ontstaan. Zo kan stress effect hebben op het functioneren van de schildklier, die weer betrokken is bij het functioneren van onze klieren en de hormoonhuishouding. Ook onze gelukshormonen kunnen onder stress lijden.

The mind is a powerful instrument. Every thought, every emotion that you create changes the very chemistry of your body ~ Sadghuru

Het doorbreken van gewoontes is niet altijd makkelijk. Het zijn onze gedachten die ons remmen, die het ons moeilijk maken. Daarom zijn de programma’s gecombineerd met coaching. We werken toe naar het zo goed mogelijk laten functioneren van jouw lichaam zodat jij de levensstijl van jouw dromen kunt realiseren.

Hoe weet ik welk programma voor mij geschikt is?

Ik heb 3 programma’s ontwikkeld met als doel om jouw afweersysteem te optimaliseren.

Programma 1

Het doel van dit programma is het versterken van je inwendige afweersysteem. Dit programma duurt 9 weken en kost €597,- ex btw.

Programma 2

Het doel van dit programma is het inactiveren van de schadelijke bijeffecten van virussen. Dit programma duurt 5 weken en kost €297,- ex btw.

Programma 3

Het doel van dit programma is het versterken van het uitwendige afweersysteem. Dit programma duurt 3 weken en de kosten bedragen €197,- ex btw.

Het zijn losse programma’s die onafhankelijk van elkaar hun werk doen. De programma’s zijn inclusief coaching en worden per persoon op maat gemaakt. 

Hoe nu verder?

Wanneer je interesse hebt om met voeding aan de slag te gaan kunnen we een afspraak maken voor een intake. De intake duurt ongeveer 30 minuten en kan online of live plaatsvinden. Tijdens de intake gaan we samen kijken naar wat jouw hulpvraag is en hoe ik je hierin kan ondersteunen. De intake is gratis en verplicht je tot niets.

Na de intake vindt er een tweede gratis gesprek plaats waarin ik uitleg hoe een traject er voor jou uit gaat zien (incl. duur, kosten, etc).

Uitzonderingen

Het kan zijn dat je niet een van de drie programma’s gaat doen maar dat ik een persoonlijk programma voor je maak naar aanleiding van jouw hulpvraag.